Facebook adresimiz için lütfen linke tıklayınız; www.facebook.com/pages/Sağlıklı-Yaşam/829172493772016

24 Haziran 2015 Çarşamba

Herbalife İzmir Konak Bilgi Ve Sipariş 0532 167 84 81

İzmir-Konak-Herbalife
Konakİzmir Büyükşehir sınırları içerisinde yer alan merkez ilçedir. Kuzeyinde İzmir Körfezi ve Bayraklı, doğusunda Bornova güneyinde Karabağlar, güneydoğusunda Buca ve batısında Balçova ilçeleri bulunmaktadır.
Herbalife İzmir Konak üye arkadaşlarımıza ücretsiz danışmalık hizmeti için aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz. Herbalife ürünleri dünyada marka haline gelmiş, birçok global beslenme ortağını bünyesinde barındırmaktadır. Herbalife zayıflama kavramı müşterilerimizin referanslarıyla her şehre her semte ulaşmıştır. Herbalife ürünleri içerisinde kesinlikle kimyasal madde bulunmamaktadır. Herbalife mama ile günlük almanız gereken proteini almanız mümkün. Herbalife ürünleri ile sağlıklı bir şekilde kilo verebilir, ideal kilonuzu koruyabilirsiniz. İçeriğindeki kalsiyum, mineral, ve protein sayesinde, kas oranınız ve su oranınız artacak vucudunuzdaki fazla yağlardan kurtulabilirsiniz.Bilgi Ve Sipariş İçin 0532 167 84 81

Herbalife İzmir Adres
Herbalife İzmir Konak
Konak Herbalife
Herbalife Konak
Herbalife Konak Telefon
Herbalife İzmir Satış Noktaları
Herbalife Zayıflama

1 yorum:

  1. herbalife24 ürünleri ile ilgileniyorum .genellikle koşu ve yüzmeye ağırlık veriyorum hangisini tavsiye edersiniz .birde H3 hakkında bilgi.

    YanıtlaSil